OFFPICTURE  | WIJ MAKEN CONTENT

OFFPICTURE is een full service videoproductiebedrijf uit Den Haag. Wij bedenken, filmen en produceren, met een groot netwerk van ervaren professionals, internet-campagnes, tv-commercials, videoclips en branded content voor merken en bedrijven. Video’s die mensen iets laat voelen, dat is waar wij voor zorgen. Wij zijn wij creatief, relaxed, hebben humor (althans dat denken wij) en blijven wij altijd onszelf.

Jouw input, ons teamwork en creativiteit. Door het inzetten van onze mini crew, zijn wij altijd flexibel, hands on, service minded en efficiënt. Dat is nou precies de reden waarom klanten graag bij ons terug komen. Wij maken het produceren van iedere video een unieke ervaring met verbluffend resultaat.

HOW WE WORK

“Koffie?”

BRAINSTORM | CONCEPT

Je hebt er vertrouwen in dat de videoproductie bij ons in goede handen is. Mooi! Je hebt je vraag bij ons neergelegd en je hebt een inzicht gegeven in het budget.
Dan beginnen we met een gezamenlijke brainstorm. Welk verhaal willen we vertellen, welke vorm past bij jouw organisatie of merk en welke stijl gebruiken we bij het benaderen van jouw doelgroep?

What it’s all about…

THE SHOOT!

Wanneer het te gekke concept helemaal is goed gekeurd gaan wij data prikken om de opnames te plannen. Elke videoproductie is anders en hier spelen wij voor en tijdens opnamedagen op in. Afhankelijk van de productie komt er eventueel ook een regisseur, productieassistent, geluidsman, lichtman, setdresser en visagist mee.

BEKIJK ONZE DRONEREEL ’18
“LIFT OFF”

AERIAL FOOTAGE

Sinds 2016 zijn wij in het bezit van een DRONE RPA-L VLIEGBREVETHierdoor hebben wij de mogelijkheid on vluchten te maken met commercieel doeleind. Als de behoefte er is om de drone de lucht in te gooien doen wij dat zeker. Hoog in de lucht, laag boven het water of op hoge snelheid ons niet te gek!

MONTAGE

Als de opnames gedaan zijn gaan we over tot de montage van de gemaakte beelden. Al het filmmateriaal wordt op de juiste plekken gezet en geknipt. Er wordt gekeken naar de doelgroep van de te produceren video en hier zal rekening mee worden gehouden tijdens de montage. Daarnaast horen er bij de edit/montage eventuele special effects en of animaties. Deze worden allemaal samengevoegd en op de muziek gemonteerd zodat het een goed verhaal wordt.

“MAKE IT POP”

COLOR GRADING

Wanneer de ruwe edit klaar is zal er overgegaan worden op kleurcorrectie. Dit wil zeggen dat we alle gemaakte beelden qua belichting gelijk gaan trekken zodat het één geheel wordt en fijn wordt om naar te kijken. Wanneer dit is afgerond gaan we over op Color Grading.

Wij schieten in een bepaald kleurprofiel om zoveel mogelijk informatie uit de film te behouden. Wanneer we de beelden rechtstreeks uit onze camera importeren zijn de kleuren erg grauw en grijs. We gaan dit inkleuren (graden) tot een toepasselijke kleurenpalet. Met het graden van de film kunnen we ook een bepaalde sfeer creëren voor uw bedrijf en doelgroep.

“16×9 of 9×16?”

DELIVERY

Als de video eenmaal klaar is wordt deze opgestuurd naar de klant. Bij deze eerste oplevering heeft de klant de mogelijkheid nog wijzigingen aan te brengen. Hierna wordt er een definitieve versie gemaakt en in overleg met de klant kan deze worden opgestuurd of direct worden geupload op uw gewenste kanaal.

“En nu?”

VIDEO MARKETING

Sterke content verdient een sterke strategie. Je wilt tenslotte niet dat jouw content onopgemerkt blijft. Als professionele organisatie is video is een onmisbaar onderdeel van je marketingstrategie. Jij hoeft geen video marketing specialist te zijn. Laat dat maar aan ons over.
Wil je meer weten over wat video marketing voor jouw merk kan betekenen?